Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt Partnerünk!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években bizalmat szavazott nekünk és partnerünk lett! Szeretnénk Önt a jövőben is elsőként tájékoztatni új termékekről, akciókról, az általunk szervezett eseményekről és rendezvényeinkről.

Amint azt Ön is tudja, 2018.május 25-től hatályba lép az EU új adatvédelmi rendelete, a minden uniós országra érvényes GDPR. A frissített szabályzatot, amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan használjuk és védjük a személyes adatait, valamint milyen személyes jogokkal rendelkezik, megtalálhatja honlapunkon. Célunk, hogy a lehető legátláthatóbb módon közöljük felhasználóinkkal, hogy a szolgáltatás biztosítása céljából mely személyes adatokat gyűjtjük be, ezeket hogyan használjuk fel, és kikkel osztjuk meg. Amennyiben többet szeretne megtudni személyes adatainak kezeléséről, kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat

ITT!

Amennyiben fenti adatkezelési szabályzatunk ismeretében továbbra is kapcsolatban kíván velünk maradni, úgy az alábbi linkre kattintva erősítse meg szándékát!

KAPCSOLATBAN MARADOK!

Ha pedig, bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén.

 

Budapest, 2018. május 25.

 

Tisztelettel: Csorvási Gábor

egyéni vállalkozó

Elérhetőségeink:

Székhely: 1181 Budapest, Szélmalom utca 76.

Telephely: 1106 Budapest, Jászberényi út 104/a.
Tel.: (+36) 30/9403912

Fax : (+36) 30/9403912

www.olcsohasznaltgumi.hu

E-mail: info@szupergumi.hu

PDF